#trinxat - 06-10-2017 #trinxat+9 presa 127, amb Salvador Sunyer
3270
post-template-default,single,single-post,postid-3270,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

06-10-2017 #trinxat+9 presa 127, amb Salvador Sunyer

Mentre el país es remou i els esperits convulsionen, les ments inquietes dels nostres nois i noies no paren de barrinar i d’imaginar un món millor, on es pugui seure a taula sense presses per gaudir del menjar, de la conversa i, sobretot, de la companyia. Un món i un espai on se’ls permeti ser lliures, aprendre coses noves, escoltar i ser escoltats, encuriosir-se per tot i resoldre la curiositat.

El primer #trinxat+9 ja s’acosta per a aquells nois i noies de 9 a 14 anys que vulguin sumar-se a aquesta experiència única de menjar, escoltar, conversar i compartir.

El primer convidat és de luxe: Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, un dels millors festivals d’arts escèniques d’Europa, que ens farà veure per què la cultura ens pot fer millors, més lliures i més necessaris.

La cita serà el 6 d’octubre a les 8 del vespre als Jardins de la Mercè, a Girona.

Si us voleu inscriure o demanar més informació, podeu fer-ho per whatsapp al número: 639 506 673

 

MISSATGE PER A MENTS INQUIETES +9

T’agradava anar al teatre fa uns quants anys i ara ja no t’atrauen els espectacles per a petits?

Has deixat d’anar al teatre però t’agradaria tornar-hi de tant en tant? T’apropem a una persona que de teatre —i de bolets i de cuina i de tot!— en sap un niu.

En Salvador Sunyer és l’home-teatre! És director i fundador del Festival Temporada Alta, de Girona i Salt, un punt de trobada per a les persones que senten curiositat per l’art i la cultura. Sempre reivindica que el teatre no té edat, i si hi ha alguna persona capaç de contagiar la passió per les arts escèniques i parlar clar, aquest és ell.

Ha guanyat diferents premis, com ara el Premi Nacional de Teatre, però aquests reconeixements no l’han fet allunyar del seu propòsit de convèncer-nos de la importància de ser persones més curioses i entusiastes. Entre els seus propòsits hi ha el d’’apropar el teatre als joves de 9 a 14 anys. L’acompanyem?

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius