#trinxat - 1-12-2017 #trinxat+9 presa 134, amb Màrius Serra
3467
post-template-default,single,single-post,postid-3467,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

1-12-2017 #trinxat+9 presa 134, amb Màrius Serra

Màrius Serra i Roig (Barcelona, 1 de maig de 1963) és escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor de l’anglès i enigmista, llicenciat en filologia anglesa a la Universitat de Barcelona.

Tot i que ja tenia algunes obres publicades, es va donar a conèixer l’any 1994 amb la novel·la Mon oncle. Va presentar el programa sobre llibres Alexandria al Canal 33. Ha exercit de columnista en els diaris Avui i La Vanguardia. Estudiós i col·leccionista d’enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística (la part de la lingüística que s’ocupa dels jocs de paraules), és el responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia i responsable dels espais L’enigmàrius i Lecturàlia d’El matí de Catalunya Ràdio. A més, col·labora en el magazín diari Divendres de TV3 (condueix l’espai “Paraules en ruta”), en la revista digital Esguard i amb el programa de RNE No es un día cualquiera, amb un espai de mots encreuats. Des del febrer de 2013 és membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

Ha traduït i escrit nombrosos llibres, de narrativa breu, novel·la, assaig i enigmística, i ha estat reconegut amb molts premis.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius