#trinxat - 10-11-2017 #trinxat+9 presa 130, amb Laia Servera
3378
post-template-default,single,single-post,postid-3378,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

10-11-2017 #trinxat+9 presa 130, amb Laia Servera

Laia Servera (Barcelona) és llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull. També va estudiar història a la Universitat de Barcelona i va fer el màster Món Àrab a la mateixa universitat.

L’any 2001 s’incorpora a l’equip del nou informatiu per a nens InfoK, on començaria la seva emissió, aquell mateix any, al K3 (actualment Canal Super3), un dels canals de Televisió de Catalunya. Després de treballar-hi com a redactora, reportera i finalment com a editora, l’11 de gener de 2016 va estrenar-se també com a presentadora del programa. Aquest 2017 l’InfoK ha guanyat el Premi Zapping com a millor programa informatiu després de quedar-ne finalista durant tres edicions.

La Laia és la nostra segona convidada al #trinxat+9, el sopar-conversa per a ments inquietes, però en aquest cas de nois i noies de 9 a 14 anys.

La cita serà el 10 de novembre a les 8 del vespre al restaurant Els Jardins de la Mercè, a Girona.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius