#trinxat - 10-12-15 #trinxat presa 82, amb Amadeu Altafaj
1792
post-template-default,single,single-post,postid-1792,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

10-12-15 #trinxat presa 82, amb Amadeu Altafaj

Amadeu Altafaj i Tardio (Barcelona 1968) és el representant permanent del Govern de la Generalitat davant de la Unió europea.

És periodista de formació. Va treballar a El Observador (BCN) i després, a Brussel·les i entre 1995 i 2004, va ser corresponsal de COM Ràdio, El Mundo i ABC. Va entrar a la Comissió Europea el 2004 com a portaveu del comissari europeu de Desenvolupament i Ajut Humanitari, el belga Louis Michel. Posteriorment va ser portaveu d’Afers exteriors del President de la CE, José Manuel Barroso. Va començar a ser molt conegut com a portaveu – i després com a cap adjunt del gabinet – del vicepresident econòmic de la Comissió Europea, el liberal finès Olli Rehn, on va ser el responsable d’explicar la resposta europea a la crisi, incloses les mesures d’austeritat.

Ara fa un any, la Generalitat de la Catalunya va crear la figura de representant permanent del Govern davant de la Unió Europea, i Amadeu Altafaj va acceptar aquest encàrrec, amb rang de director general i al capdavant de la Delegació del Govern a Brussel·les.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius