#trinxat - 10-12-20 #trinxatacasa a Reus presa 195, amb Joan Guix
5279
post-template-default,single,single-post,postid-5279,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

10-12-20 #trinxatacasa a Reus presa 195, amb Joan Guix

Joan Guix és doctor en Medicina, especialista en Cirurgia General i Digestiva i en Medicina Preventiva i Salut Pública, màster en Salut Pública i diplomat en estadística aplicada i epidemiologia per la Universitat Pierre et Marie Curie de París.

Ha estat director del Servei Regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i gerent de l’Institut Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona. També ha desenvolupat altres responsabilitats directives en l’àmbit sanitari.

En l’àmbit acadèmic, ha estat professor associat per la Universitat Rovira i Virgili (URV), i és professor visitant del Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i del Màster Conjunt en Polítiques Socials de les Universitats Pompeu Fabra i Johns Hopkins.

En l’àmbit de la recerca, és investigador del Medical Anthropology Research Center i de l’Institut d’Investigació Mèdica Pere Virgili, entre d’altres. També és autor de diverses publicacions científiques en revistes indexades i en llibres. Va ser Secretari General de Salut Pública del Departament de Salut fins al passat mes de juny i regidor de l’Ajuntament de Reus.

 

 

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, deixa el càrrec per motius de salut

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius