#trinxat - 12-1-2018 #trinxat+9 presa 135, amb Mara Dierssen
3506
post-template-default,single,single-post,postid-3506,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

12-1-2018 #trinxat+9 presa 135, amb Mara Dierssen

Mara Dierssen Sotos va néixer a Santander (Cantàbria) l’any 1961. És una de les grans investigadores del nostre país. Va estudiar medicina. És neurobiòloga (estudia el cervell humà) i té experiència com professora a diferents universitats. És una de les grans especialistes mundials en Síndrome de Down i ha publicat nombrosos articles en revistes científiques de prestigi nacional i internacional. Li agrada molt la música: ha fet de soprano amb la coral de Santander però ara és cantant del grup From Lost To The River.
La Mara és una persona molt activa i troba temps per participar en nombrosos projectes de revistes internacionals o de compromís social. Ha guanyat nombrosos premis, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica, atorgat per la Generalitat. Té quatre fills i sempre els diu que escullin la feina que pagarien per fer. És el que va fer ella.
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius