#trinxat - 12-11-15 #trinxat presa 79, amb Fabian Mohedano
1764
post-template-default,single,single-post,postid-1764,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

12-11-15 #trinxat presa 79, amb Fabian Mohedano

En Fabian Mohedano neix a Barcelona el 1975. Segons ell mateix diu “tinc el cor dividit entre l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona”. És “de cau del Badal”, fet que condiciona la seva trajectòria vital.

És “treballòleg” i amb la Iniciativa per a la Reforma horària pretén incidir en la reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l’impuls de les transformacions de la Catalunya que arriba. Analitza la realitat des del seu Les idees no viuen sense organització.

La seva trajectòria professional l’ha fet ser secretari general del Moviment Laic i Progressista, a presidir l’Escola Lliure El Sol, a coordinar els programes de la Fundació Ferrer i Guàrdia (2005-2007) entre mols altres càrrecs de gestió i de representació. Ha estat el responsable de la fusió de la Germanor Escolta de Catalunya i dels Scouts de Catalunya sota l’Acció Escolta de Catalunya, on també va ser president. Fundador del Moviment Avancem(2012) i membre de la candidatura de Junts pels Sí.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius