#trinxat - 12-4-19 #trinxat+9 a Reus presa 182, amb Jordi Abelló
4817
post-template-default,single,single-post,postid-4817,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

12-4-19 #trinxat+9 a Reus presa 182, amb Jordi Abelló

Jordi Abelló és pintor d ‘art contemporani. Nascut a Reus al 1970.

La seva obra es centra en la representació de l’home i la seva condició: la seva existència, les seves misèries, la seva soledat, la seva angoixa o els seus dubtes.  Les seves obres plantegen a l’espectador una observació lenta, de manera que les siluetes i els rostres dels seus personatges vagin emergint de l’obra. L’artista acostuma a treballar per sèries: Vida, Canon, Mantis, Souvenirs, after Velázquez o zoo portraits són algunes d’elles.

En la seva recerca plàstica els rostres com a imatge de l‘home, han ocupat un espai preferencial, Cada rostre, constitueix un personatge que porta en la seva expressió, en els seus trets la seva pròpia història, les seves vivències.

La seva obra es pot contemplar al seu web: http://www.jordiabello.com/works.html

Ha exposat des de 1990 en diversos espais, principalment a Catalunya, al Centre de Lectura Galeria Tèlax, Fundació Miró i Fundació “La Caixa” Centre d’Art Santa Mònica, Galeria Metropolitana de Barcelona, Galeria ArtLoft de Reus, entre d’altres.

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius