#trinxat - 12-5-16 #trinxat presa 95, amb Antoni Gutierrez Rubí
1951
post-template-default,single,single-post,postid-1951,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

12-5-16 #trinxat presa 95, amb Antoni Gutierrez Rubí

Antoni Gutiérrez-Rubí (@antonigr) és assesor de comunicació i consultor polític. Fundador i director de ideograma, una consultora de comunicació especialitzada en el desenvolupament d’estratègies globals i prestació de serveis de comunicació dirigits a Administracions públiques, empreses, entitats sense ànim de lucre i institucions públiques i privades. Desenvolupa el seu treball a Espanya i Llatinoamèrica.

És membre d’AAPC, EAPC, ALICE, ACOP, DIRCOM Catalunya i d’ACCIEP. Compagina la seva activitat professional amb la de professor convidat i conferenciant en cursos i màsters sobre comunicació en diferents universitats. Forma part, també, del claustre de l’Escola Internacional de Comunicació.

Entre els temes de reflexió i desenvolupament de la seva tasca professional es troben, a més de la comunicació, la nova política i les noves tendències en l’àmbit social i empresarial, tots aquells aspectes que tenen a veure amb la transformació dels models de comunicació, lideratge i relació en la Societat Xarxa. Pel que fa a la tecnopolítica, és impulsor d’apps4citizens, una iniciativa que busca convertir-se en el marc de trobada entre diferents agents (organitzacions, empreses, Administracions i ciutadans) per tal d’identificar, promoure i desenvolupar aplicacions mòbils per al compromís social i la participació ciutadana.

El seu bloc ha estat guardonat per quart any consecutiu amb el Victory Award al Bloc Polític de l’Any en la categoria d’Impacte Informatiu. Els llibres més recents que ha escrit són Tecnopolítica i La transformación digital y móvil de la comunicación política, que vinculen els nous mitjans de comunicació amb l’exercici de l’acció política i com aquests nous mitjans estan redefinint les relacions en el marc de la Societat Xarxa.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius