#trinxat - 14-4-16 #trinxat presa 92, amb Xavier Marcet
1898
post-template-default,single,single-post,postid-1898,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

14-4-16 #trinxat presa 92, amb Xavier Marcet

En Xavier Marcet neix a Terrassa el 1961 i és el President de Lead To Change, empresa de consultoria en innovació estratègica amb seus a Barcelona, ​​Boston i Santiago de Xile; fet que l’ha portat a tenir activitat professional com a consultor als Estats Units, Anglaterra, Itàlia, Suïssa, Polònia, Mèxic, Xile, Colòmbia, Equador, Veneçuela, Argentina o el Marroc.

Amb anterioritat ha desenvolupat tasques de cap Del Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya i director general de Localret (Consorci de 800 municipis per al desplegament de la societat de la Informació). En Xavier ha estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Diego Portals de Xile i la Universitat Nacional d’Sanmartín a l’Argentina. Anualment fa unes 40-50 conferències / ponències de mitjana.

Actualment és president de la Barcelona Drucker Society i amb anterioritat ha estat president del Think Tank Barcelona Breakfast. Participa habitualment des de fa 8 anys al programa d’economia de Catalunya Informació: Economia i Empresa. El seu últim llibre editat és Cosas que aprendemos después (Plataforma Editorial, 2010) i Innovación pública: un modelo de aportación de Valor (Ril Editores, 2013).

Xavier Marcet s’ha format en diferents universitats i escoles de negoci, graduat a la UAB, ha seguit cursos a ESADE, IESE, Haas Business School UC Berkeley.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius