#trinxat - 15-1-2015 #trinxat, presa 59 amb Toni Puig
1323
post-template-default,single,single-post,postid-1323,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15-1-2015 #trinxat, presa 59 amb Toni Puig

Toni Puig

ToniPuigEl proper 15 de gener tenim el capítol S5E12 del #trinxat en la seva versió gironina amb en Toni Puig.

Primer va fer de mestre, i va contribuir a reinventar l’escola activa, als 60. Va formar part de l’equip de creació de la mítica revista Ajoblanco. Va treballar al primer ajuntament democràtic de la ciutat de Barcelona, als anys 80, i s’hi va estar més de 30 anys. Va tenir l’oportunitat de formar part de l’equip que va transformar Barcelona en una ciutat de marca primera. Hi va dirigir serveis de comunicació, formació, cultura…

És professor de màrqueting públic a ESADE, a l’Institut de Governança. Imparteix seminaris per a equips de govern, directius i gestors d’associacions civils. Viatja sense parar a l’Amèrica Llatina.

Consultor, professor, assessor… sempre allunyat de l’academicisme, sempre innovador i suggerent. Tothom que l’ha escoltat alguna vegada en pot donar fe.  Fa conferències sobre marca ciutat, sobre cultura, comunicació, innovació, treball social.

Afirma que està interessat en la reinvenció de les ciutats des de la cooperació entre govern i ciutadans. Diu que tota la seva trajectòria té un element en comú: va associada a  l’opció per la cosa pública, pels ciutadans. Sempre amb aquell punt transgressor,  de desafiament.

En l’època que vivim, del ciutadà indignat per l’actuació de certs poders polítics i financers, en Toni Puig fa una crida a favor de repensar la democràcia, defensa la figura del ciutadà creatiu, despert i emprenedor: “És hora de les associacions del voluntariat ciutadà”.

Li agrada compartir de tot: idees, estratègies, reptes…  El web tonipuig.com és un exemple de la seva creativitat i generositat.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius