#trinxat - 15-11-2018 #trinxat presa 166 a Girona, amb Montse Bassa
4394
post-template-default,single,single-post,postid-4394,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15-11-2018 #trinxat presa 166 a Girona, amb Montse Bassa

#trinxat amb Montse Bassa

15 de novembre de 2018
A les 21:00 h
Restaurant Siloc, Girona – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari
Montse Bassa és germana de l’exconsellera d’Afers Socials Dolors Bassa, empresonada primer a Alcalá-Meco i després a Puig de les Basses des de la primavera passada. Com ella, familiars d’altres polítics empresonats, Montse Bassa és una de les veus de la Dolors fora de la presó.

Filla de Torroella de Montgrí, ha assumit un paper públic per defensar els drets de la seva germana i evitar que els presos polítics caiguin en l’oblit, una tasca realitzada amb l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Al #trinxat de Girona, rebrem Montse Bassa pocs dies després que s’hagin conegut les penes de presó que es demanen per l’exconsellera, a les portes d’un judici que serà el centre de l’atenció mediàtica i ciutadana al llarg dels pròxims mesos.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius