#trinxat - 15-12-16 #trinxat presa 106, amb Esther Vera
2783
post-template-default,single,single-post,postid-2783,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15-12-16 #trinxat presa 106, amb Esther Vera

Esther Vera i Garcia (Badalona 1967), és una periodista i politòloga especialitzada en relacions internacionals, que fou designada per ocupar la direcció del diari Ara a partir del gener del 2016.

Com a periodista, va començar treballant a la ràdio i va ser corresponsal de Catalunya Ràdio a París. A Washington ho fou del diari Avui, des d’on va col·laborar també amb ComRàdio i altres mitjans escrits. De 2000 a 2004 va estar vinculada a TV3 com a editora i presentadora de l’informatiu Món 33. Durant aquests anys va ser, també, professora del màster en periodisme BCNY, de la Universitat de Barcelona i la Universitat Colúmbia de Nova York. El 2004 va ser delegada en Catalunya de la cadena d’informació 24h CNN +, i dels informatius de Cuatro, i entre 2008 i 2011 també va col·laborar en l’edició de Catalunya del diari El País. Des de gener de 2011 era assessora especial i cap de Gabinet del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, mantenint una especial dedicació a difondre l’economia catalana i l’activitat del Govern català en l’àmbit internacional.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius