#trinxat - 15-2-18 #trinxat presa 141, amb el Dr. Joan San
3631
post-template-default,single,single-post,postid-3631,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15-2-18 #trinxat presa 141, amb el Dr. Joan San

En la vida diària dels humans sovint es parla de les emocions, de les emocions de les persones. De les emocions suscitades pels artistes en les seves obres d’art. De com han d’aflorar, com s’han d’interpretar o gestionar. Però, sabem què són,  exactament, les emocions? Què en diu la ciència? On es generen, per què i quines reaccions desencadenen al nostre cos? I, finalment, pot la neurociència proporcionar bases científiques que permetin plantejaments innovadors en la pedagogia de les emocions?

Parlarem de tot plegat en una conversa amb el neurocirugià i degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, el Dr. Joan San, en una nova presa del #trinxat a Girona.

Si voleu venir, us esperem el dijous, 15 de febrer, a les 9 del vespre, al restaurant Siloc. Apunteu-vos a www.trinxat.cat/formulari

Foto: Claudi Valentí

Sobre l'autor

2 Comments
 • Anna - febrer 14, 2018

  Benvolgudes/Benvolguts,

  Encara es podria assistir a la ponència del Dr. Joan San Molina al proper divendres 15 de febrer?

  Qui assisteix s’ha de quedar a sopar o pot només pendre quelcom i assistir exclusivament a la conferència?

  Seríem 2 o 3 persones.

  Resto a l’espera de la seva resposta.

  Atentament,

  • Cristina Valentí - febrer 14, 2018

   Benvolguda Anna,

   El #trinxat és un esdeveniment en què els participants sopen i conversen. Ens queden tres places pel #trinxat de demà, DIJOUS, 15 de febrer, amb Joan San. Si us interessa, si us plau, confirmeu la vostra assistència per correu electrònic: hola@trinxat.cat. El sopar es fa al restaurant Siloc, des de les 21:00 h fins les 00:00 h, i té un cost de 25 euros.

   Gràcies pel teu interès!
   Equip #trinxat

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius