#trinxat - 15-4-21 #trinxatacasa a Reus presa 197, amb Jordi Amat
5386
post-template-default,single,single-post,postid-5386,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15-4-21 #trinxatacasa a Reus presa 197, amb Jordi Amat

Jordi Amat és Doctor en filologia i escriptor. Dirigeix el quinzenal El Món de Demà –que reflexiona sobre els reptes que ha d’afrontar la societat catalana-, col·labora a diversos mitjans, especialment al diari La Vanguardia i és membre de la junta del Cercle d’Economia.
Especialista en les cultures polítiques a Catalunya i a Espanya de la segona meitat del segle XX i membre de diversos grups de recerca universitaris, ha publicat diversos llibres que han estat premiats i reeditats començant per Els laberints de la llibertat: vida de Ramon Trias Fargas que va rebre el Premi Gaziel de Biografies i Memòries l’any 2008. Algunes de les seves últimes obres són la biografia Com una pàtria. Vida de Josep Benet, la crònica La confabulació dels irresponsables i l’assaig Largo proceso, amargo sueño.
L’any 2020 va publicar El fill del xofer, un assaig sobre el periodista Alfons Quintà que retrata les relacions entre premsa i poder polític a la Catalunya dels anys vuitanta i que ha estat una de les revelacions literàries de l’any. Actualment, entre altres projectes, treballa en una biografia del poeta reusenc Gabriel Ferrater.
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius