#trinxat - 17-1-19 #trinxat presa 170 a Reus, amb Mònica Planas
4456
post-template-default,single,single-post,postid-4456,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

17-1-19 #trinxat presa 170 a Reus, amb Mònica Planas

La Mònica és periodista especialitzada en crítica televisiva al diari “Ara” i també a “Mundo Deportivo” on analitza la programació esportiva. És vocal de la Junta del Col·legi de Periodistes.

Mònica Planas analitza com la televisió ens comunica i construeix la realitat. Ha sigut professora de periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna i actualment col·labora amb diferents Universitats. Va treballar a l’ “Aquest any, cent!” de TV3, va subdirigir el “Problemes Domèstics” de RAC1 (Premi Ondas 2001), “El Món a RAC1” i el programa dels 20 anys de TV3. Va col·laborar amb l’ArusCity de 8TV i va dirigir els programes dels 10 anys de RAC1, del que també va escriure el llibre de la història dels 10 primers anys de l’emissora del grup Godó. Va col·laborar també amb el Matí de Catalunya Ràdio i ha escrit també per l’ “Avui”, “La Vanguardia” i la revista “Sàpiens”.

Actualment la Mònica Planas és una de les veus més autoritzades en la crítica televisiva, tenint en compte que avui no n’hi ha prou en conèixer i avaluar les televisions de proximitat ja que la televisió també ha esdevingut un fenòmen global i estar a l’aguait del que passa i de tota l’oferta televisiva no és gens senzill.

Avui les pantalles, en formats molt diversos, són un component essencial de moltes hores del dia de la vida de moltes persones, de totes les edats, races, creences i ideologies i per això ens ha semblat interessant poder compartir un #trinxat amb una de les millors especialistes en aquest àmbit.

El proper #trinxat reusenc es farà el dijous 17 de gener al restaurant Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius