#trinxat - 17-10-19 #trinxat a Reus presa 190, amb Patrycia Centeno
5032
post-template-default,single,single-post,postid-5032,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

17-10-19 #trinxat a Reus presa 190, amb Patrycia Centeno

Patrycia Centeno i Vispo va néixer a A Coruña el 19 de febrero de 1983. És periodista, escriptora i especialista en comunicació política no verbal.

La Patrycia és una de les pioneres en comunicació no verbal i de les més importants expertes en la materia. La Patrycia ha treballat també com a periodista de moda i assessora d’imatge. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

El seu compte de twitter (@politicaymoda) i el seu bloc Política y moda (http://www.politicaymoda.com/) són dels més influents pel que fa a l’anàlisi política.

Ha escrit tres llibres:

Política y Moda, la imagen del poder (2012)

Espejo de Marx: ¿La izquierda no puede vestir bien? (2013)

Sin decir ni mu: El poder de la comunicación no verbal (2019)

En una entrevista a Vilaweb la Patrycia explicava que sempre li ha fascinat la política i la moda i que, quan va decidir d’unir aquestes dues passions com a investigadora i periodista, ningú no va entendre la relació. Ella considera que la moda no és una cosa supèrflua, sinó cultura i llenguatge, i que amb un vestit es pot comunicar molt més que no pas amb les paraules. A partir d’aquesta passió va descobrir el món de la comunicació no verbal, malgrat que diu que és una afició que li ve ja de petita. ‘Sempre he estat molt curiosa, i a més percebo la realitat de manera molt visual”

 

#TRINXAT REUS. DIJOUS 17.10.2019 20:30

RESTAURANT VÍTRIC, Taverna gastronómica. (Santa Anna, 24 REUS)

 

ATENCIÓ:
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “SIN DECIR NI MU” A REUS.

DIJOUS 17.10.19  19:00 A GALATEA LLIBRES. (C/JESÚS, 5)

 

 

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius