#trinxat - 17-11-16 #trinxat presa 104, amb Tomàs Molina
2756
post-template-default,single,single-post,postid-2756,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

17-11-16 #trinxat presa 104, amb Tomàs Molina

Tomàs Molina (Badalona, 1963) és llicenciat en física per la Universitat de Barcelona, meteoròleg i actualment és cap de meteorologia de Televisió de Catalunya.

És autor de diversos llibres de divulgació sobre clima i meteorologia. Però, El año que mi abuelo vió llover, és potser el llibre que reflecteix millor la seva tasca científica i divulgativa. És un assaig que posa a disposició del lector moltíssimes evidències i dades sobre els problemes que afligeixen el nostre planeta sobre el canvi climàtic i els reptes als quals s’haurà d’enfrontar tant com a país, com el món en general, com a conseqüència de l’augment de la població, del clima canviant i dels diferents reptes del nostre temps.

Periòdicament el podem veure presentant l’espai d’El Temps a TV3 i al canal 3/24. També ha presentat i dirigit reportatges de divulgació sobre el canvi climàtic. La seves investigacions se centren en les conseqüències dels canvis climàtics, de la producció d’energia i de transformacions en la societat i en el sistema econòmic occidental i mundial, que es produiran a mig i llarg termini.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius