#trinxat - 17-5-18 #trinxat presa 151 a Girona, amb Alba Alfageme
3963
post-template-default,single,single-post,postid-3963,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

17-5-18 #trinxat presa 151 a Girona, amb Alba Alfageme

Alba Alfageme és psicòloga especialitzada en victimologia.

La seva trajectòria professional s’ha centrat en la violència masclista i els processos de victimització en diferents entorns. Ha participat en projectes de cooperació internacional amb diferents entitats treballant en països com El Salvador, la Índia o el Brasil, entre d’altres.

Alba Alfageme ha dut a terme atenció directa a dones supervivents de la violència masclista, així com intervencions en situacions de crisi o emergències. Ha realitzat tasques formatives en entorns universitaris i policials. També ha desenvolupat polítiques públiques en el marc de la seguretat pública, al Departament d’Interior, amb la perspectiva de gènere, dissenyant, impulsant i executant plans estratègics en aquest àmbit.

Com a psicòloga, ha participat en projectes europeus i també s’ha especialitzat en temes de violència sexual, tràfic d’éssers humans i el trauma psicològic. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i participa en col·loquis o jornades impartint conferències.

#trinxat amb Alba Alfageme:
Dijous, 17 de maig de 2018
A les 9 del vespre
Al Restaurant Siloc (www.restaurantsiloc.com)
25 euros

Podeu apuntar-vos a www.trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius