#trinxat - 17-5-18 #trinxat presa 152 a Reus amb Xavier Marcet
3970
post-template-default,single,single-post,postid-3970,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

17-5-18 #trinxat presa 152 a Reus amb Xavier Marcet

Xavier Marcet és President de Lead To Change una empresa de consultoria en innovació estratègica que té per missió ajudar les empreses a desplegar models d’innovació molt orientats a resultats i a donar-los suport en el desenvolupament dels seus projectes d’innovació i emprenedoria corporatiu. LTC, té seu a Barcelona, ​​Boston i Santiago de Xile.

Des de l’any 2002, Xavier Marcet, ha dirigit i treball en nombrosos projectes de consultoria en innovació amb clients d’empresa com HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, Gallina Blanca, La Caixa, Lab. Esteve, Universitats com la Politècnica de València, la Universitat de Barcelona, ​​l’DOOC (Xile), la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat d’Oxford (Isis Innovation), Administracions com el Govern de Xile (Corfo), Govern d’Espanya (Indústria, universitats), Generalitat de Catalunya (ACC10) Ajuntament de Barcelona o la Xunta de Galícia. La seva activitat internacional l’ha portat a tenir activitat professional com a consultor a USA, Anglaterra, Itàlia, Suïssa, Polònia, Mèxic, Xile, Colòmbia, Equador, Veneçuela, Argentina o el Marroc.

Amb anterioritat Xavier Marcet ha desenvolupat entre altres activitats professionals la de Cap del Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya i director general de Localret (Consorci de 800 municipis per al desplegament de la societat de la Informació).

Xavier Marcet ha estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Diego Portales de Xile i la Universitat Nacional de Sanmartín a Argentina.

Actualment és President de la Barcelona Drucker Society i amb anterioritat ha estat President del Think Tank Barcelona Breakfast. Participa habitualment des de fa 8 anys al programa d’economia de Catalunya Informació: Economia i Empresa. El seu últim llibre editat és “Esquivar la mediocridad” (Plataforma Editorial)

Xavier Marcet s’ha format en diferents universitats i escoles de negoci, graduat a la UAB, ha seguit cursos a ESADE, IESE, Haas Business School UC Berkeley.

Per conèixer millor les seves idees podeu entrar a www.xaviermarcet.com o a Twitter: @XavierMarcet

El proper trinxat reusenc es farà el proper dijous 17 de maig al restaurant Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius