#trinxat - 18-1-18 #trinxat presa 136, amb Miquel Puig i Raposo
3515
post-template-default,single,single-post,postid-3515,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

18-1-18 #trinxat presa 136, amb Miquel Puig i Raposo

Miquel Puig i Raposo va néixer a Tarragona el 1954, tot i que la seva vinculació amb Falset, la capital del Priorat és total.

Llicenciat en Economia, va obtenir el doctorat a la UB i va ampliar estudis al MIT. Entre els anys 1980 i 1984 va exercir de professor titular de teoria econòmica per, posteriorment, ampliar estudis a la John F. Kennedy School of Government (Universitat Harvard). La seva trajectòria universitària la completaria com a professor associat de Mercat d’Infraestructures i Cooperació Públic-privat a la Universitat Pompeu Fabra.

La seva trajectòria a l’Administració Pública va començar l’any 1984 al Departament d’Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya, d’on va ser, successivament, Director General de Seguretat i Qualitat Industrials, Director General d’Indústria i Secretari del Departament. El 1998 va ser nomenat comissionat per a la Societat d’Informació de la Generalitat. Va ser el primer President del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i va dirigir l’externalització dels serveis d’informàtica, xarxa de veu i dades (que donaria lloc a l’empresa Al-pi) i la xarxa de repetidors de ràdio i televisió (actualment part de Cellnex Telecom). Va ser el primer president de l’IDIADA.

Del febrer del 2000 al març del 2002 va ser Director General de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (l’actual Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) amb el consens previ de tots els partits amb representació parlamentària. També va assumir la Direcció de la Televisió de Catalunya.

En l’àmbit privat, ha estat consultor independent (2001-2004 i 2007-2012) i Director General d’Abertis Airports (2004-2007).

Actualment és el Director General del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC).

Col·labora regularment com a articulista en diversos mitjans, principalment al diari Ara, La Vanguardia i participa en tertúlies a Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.

És regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Falset, des del 2015.

 

#trinxat amb Miquel Puig i Raposo a Reus. Dijous 1.1.18 Hora: 20:30

Restaurant: Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius