#trinxat - 18-1-2018 #trinxat presa 138 amb Melcior Comes
3525
post-template-default,single,single-post,postid-3525,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

18-1-2018 #trinxat presa 138 amb Melcior Comes

Melcior Comes neix a Sa Pobla, Mallorca. És llicenciat en Dret i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i apareix al món literari l’any 2003 amb la seva obra L’aire i el món. És destacable el fet que cadascun dels seus llibres de ficció hagi recollit un premi literari.
És autor del pròleg al poemari El fibló i la festa, de Pere Antoni Pons i en el camp de l’assaig, destaca la seva participació en el manifest generacional Qui no mereix una pallissa?.
Col·labora habitualment en premsa escrita i ràdio: Ara, El Punt Avui, setmanari Presència, Diari de Balears, revista Caràcters o Singular Digital, i programes com L’oracle i Factoria Sensible de Catalunya Ràdio o Els matins de La Xarxa.
Al 2010 comisarià l’exposició CCCB Barcelona-València-Palma, i és professor de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha traduït al català Honoré Balzac i Victor Hugo.

Carol Huesa
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius