#trinxat - 18-11-2021 #trinxat *** 199 *** amb Reus Refugi
5494
post-template-default,single,single-post,postid-5494,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

18-11-2021 #trinxat *** 199 *** amb Reus Refugi

El passat 8 d’octubre el Centre de Lectura i l’ Associació Vidal Llecha van concedir el 37è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal a Reus Refugi, entitat que s’autodefineix com a plataforma ciutadana. L’entitat sorgeix amb l’objectiu de crear consciència social sobre l’arribada de persones refugiades i promoure la convivència a casa nostra, així com de donar suport a les persones sol·licitants d’asil i migrants sense recursos.

Reus Refugi des del 2016 participa activament en la resolució de la crisi migratòria a Europa afavorint l’acollida de persones refugiades a la ciutat de Reus. Mitjançant l’organització i participant en actes a favor d’aquest col·lectiu, així com portant aquestes veus als mitjans de premsa per tal de realitzar la tasca de divulgació i conscienciació.
Podeu trobar més informació a: https://reusrefugi.cat/
Dos dels seus membres, l’Aleida Lopez i el Xifré Ramos, ens acompanyaran al #trinxat de Novembre, on des de la seva experiència ens explicaran quina es la situació d’aquestes persones enmig de la crisi migratòria, en el context de pandèmia i amb la perspectiva d’una època amb més focus que recursos disponibles per recuperar drets .
Així doncs, per conversar sobre migració, regulació, limitacions legislatives i drets humans el proper 18 de novembre volem dedicar-los el #trinxat.
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius