#trinxat - 18-2-16 #trinxat presa 86, amb Manel Gazo
1835
post-template-default,single,single-post,postid-1835,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

18-2-16 #trinxat presa 86, amb Manel Gazo

Manel Gazo

En Manel Gazo és Llicenciat en Biologia, Doctor en Biologia Animal i Màster en Aqüicultura marina. Actualment està cursant un màster en Direcció i Gestió d’ONG’s, a més, és professor associat de Biologia Animal de la UB i director de Submón.

La seva principal línia d’investigació es mou al voltant dels grans cetacis marins, havent participat en més d’una quarantena de projectes i campanyes en l’àmbit internacional. Amb més de trenta publicacions en revistes científiques, una cinquantena de presentacions a congressos i més d’un centenar de conferències… disposa d’una visió global de la problemàtica marina i dels probles actuals i dels reptes de futur que se’ns plantegen.

La seva experiència professional s’ha desenvolupat al voltant de tres àrees principals: la coordinació dels programes de conservació, estudis sobre la protecció dels hàbitats i les espècies marines en perill i la formació d’equips de les organitzacions mediambientals.

La seva principal tasca no-docent, gira al voltant de l’anomenada “Ocean literacy”, que en català seria quelcom com “Alfabetització Oceanogràfica”, tot i que està disposat a trobar-ne un nom més adequat. Al següent vídeo hi ha una breu explicació del què és.

Algun dels projectes desenvolupats per en Manel i el seu equip són Sea Change, Custòdia Marina – canons del Maresme, Wild Sea Europe, Inmersió respectuosa o Mar Interior.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius