#trinxat - 18-4-18 #trinxat presa 149 , amb Quim Salvi i Mas
3912
post-template-default,single,single-post,postid-3912,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

18-4-18 #trinxat presa 149 , amb Quim Salvi i Mas

En Quim Salvi (@Quim Salvi) es defineix a ell mateix com un ajudant de cuina amb vocació de xef i fan de la Costa Brava.

Més enllà d’aquestes dues passions, la cuina i el territori, en Joaquim Salvi i Mas és Llicenciat en Informàtica per la UPC i Doctor en Enginyeria Industrial – Premi Extraordinari d’Enginyeria- per la Universitat de Girona. És catedràtic del Departament d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors , profesor visitant de l’Oceans Systems Lab de la Universitat Heriot-Watt (Regne Unit) i investigador de diversos projectes de recerca competitius i de transferència de tecnologia nacionals i europeus en visió per computador i robòtica submarina.

Ha sigut soci fundador de les empreses AQSense i BonesNotes i director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona des del 2011 fins al 2017.

El Dr. Quim Salvi i Mas fou escollit Rector de la Universitat de Girona el 30 de novembre de 2017 amb el repte d’encetar una nova etapa, després dels primers 25 anys d’existència d’aquesta Universitat.

D’aquesta nova mirada al futur i de la transformació de la Universitat de Girona, de com han de ser les universitats de demà, del paper que han de jugar a la nostra societat en el context actual, d’investigació i de recerca (…i qui sap si també de cuina i de la Costa Brava) en parlarem amb ell el dimecres 18 d’abril al restaurant La Camarga.

Us hi esperem.

Mentrestant, podeu seguir-lo a @QuimSalvi i a @RectorUdG

Mireia Macià
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius