#trinxat - 19-1-2017 #trinxat presa 108, amb Roser Capdevila
2792
post-template-default,single,single-post,postid-2792,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-1-2017 #trinxat presa 108, amb Roser Capdevila

La Roser Capdevila va néixer a Barcelona el 23 de gener de 1939. Estudià Belles Arts a l’Escola Massana de Barcelona, influïda per la seva família, amant de les arts plàstiques i la cultura.

Al llarg dels anys 70 va col·laborar amb l’edició francesa de la revista infantil Cuca Fera i va prodigar-se en diverses tècniques artístiques com els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel·les, participant en diverses exposicions.

A partir del 1980 començar a il·lustrar llibres per a infants i el 1983, inspirant-se en les seves tres filles, la Teresa, l’Anna i l’Helena crea Les Tres Bessones, els llibres de les quals han estat traduïts a 35 llengües i que van tenir la seva sèrie de televisió que s’ha emès en 158 països.

La Roser ha tingut molts reconeixements i premis al llarg de la seva carrera, la Creu de Sant Jordi i la Medalla Francesc Macià de la Generalitat, la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, premis de comunicació, en l’àmbit audiovisual, d’il·lustració que avalen una trajectòria professional brillant i de la qual ens parlarà el proper dijous 19 de gener al #trinxat de Reus.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius