#trinxat - 19-10-2017 #trinxat presa 128, amb Albert Cuesta
3305
post-template-default,single,single-post,postid-3305,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-10-2017 #trinxat presa 128, amb Albert Cuesta

Quin aplicatiu és més segur, Whatsapp, Telegram, o d’altres?

Voldríeu conèixer el paper de les TIC en tot el que hem viscut a Catalunya els darrers mesos?

Sabeu que els mòbils antics es poden reciclar?

Us interessa parlar de llars intel·ligents amb serveis d’emergència i seguretat?

… i així podríem afegir milers d’interrogants que el nostre convidat al #trinxat del mes d’octubre ens podria resoldre. És l’Albert Cuesta, periodista, analista i traductor, nascut l’any 1960 a Barcelona i que és un dels especialistes en electrònica de consum i de les tecnologies de la informació i la comunicació més rellevants del panorama actual.

Edita el portal CanalPDA i l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i col·labora en diversos mitjans de comunicació com el diari Ara, Catalunya Ràdio i la Revista del RACC. Imparteix classes al Màster en Direcció de Comunicació de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra com a professor col·laborador.

Va ser un dels promotors per a què Twitter tingués la seva versió en català i ha col·laborat al llarg dels darrers anys en diversos mitjans de comunicació.

Web: http://albertcuesta.com/

Twitter: https://twitter.com/albertcuesta

Articles al diari Ara: http://www.ara.cat/firmes/albert_cuesta/

Intervencions a Catalunya Ràdio: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/programa/Clicats/fitxa-programa/seccio/1566/4271/

 

#trinxat amb Albert Cuesta a Reus. Dijous 19.10.17 Hora: 20:30

Restaurant: Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Inscripcions: trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius