#trinxat - 19-10-2017 #trinxat presa 129, amb Joan Camp
3295
post-template-default,single,single-post,postid-3295,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-10-2017 #trinxat presa 129, amb Joan Camp

En Joan és un empresari català nascut a Granollers ara fa 39 anys. És director de les jornades de la Catosfera, un cicle de xerrades en clau tecnològica que pretenen posar de manifest la internet catalana i la seva activitat en les xarxes socials i les formes de comunicació 2.0. Les jornades tindran lloc aquest mes a Girona i, aprofitant el seu pas per la ciutat, el convidem a compartir un #trinxat amb nosaltres.

Emprenedor nat, és fundador de Racó Català i de l’empresa de desenvolupament web Tirabol, des d’on va engegar els diaris digitals Directe.cat, AraVallès i el web amb informació de música en català Viasona. També és president de la Xarxa Digital Catalana i productor de Cubicles, amb Jair Domínguez. Ha coescrit el llibre “Catalunya, estat de la nació”.

La convocatòria és a les 9 de la nit al restaurant Siloc, de Girona (restaurantsiloc.com). El preu és de 25 euros.

Inscriu-te aquí: http://www.trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius