#trinxat - 19-2-2015 #trinxat, presa 63 amb Ferran Sáez
1405
post-template-default,single,single-post,postid-1405,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-2-2015 #trinxat, presa 63 amb Ferran Sáez

Ferran Saez

El proper 19 de febrer tenim el capítol S5E16 del #trinxat en la versió reusenca amb Ferran Sáez (La Granja d’Escarp, 1964).

En Ferran Sáez és un escriptor i professor universitari, especialista en Montaigne, sobre qui va fer la tesi doctoral. En l’actualitat és el director del CETC – Centre d’Estudis de Temes Contemporanis de la Generalitat.

És doctor en Filosofia per la UB i professor titular a la URL. Ha estat director de l’Institut d’Estudis Polítics Blanquerna i coordinador del programa de doctorat Política, media, societat de la URL i professor del programa de doctorat IN3 de la UOC. Entre el 1999 i el 2005 es va ocupar de temes relacionats amb la recerca al CETC, i va formar part del consell de redacció de la revista Idees, que actualment dirigeix.

Col·labora regularment als diaris AraLa Vanguardia, El Singular Digital, Catalunya Oberta, al setmanari El Temps, a Catalunya Ràdio, a Barcelona Televisió i a altres mitjans de comunicació, i pertany al consell assessor de revistes de pensament com Transversal o Via.

L’obra assagística de Ferran Sáez ha rebut premis com el Joan Fuster o el Josep Vallverdú. La seva principal línia de recerca acadèmica és la correlació entre democràcia i comunicació. És coordinador del GRECOM (Grup de Recerca en Comunicació, Opinió Pública i Memòria) de la URL.

El tema que ens planteja en Ferran és parlar dels problemes que no s’aborden perquè fan molta nosa i dels que es sobredimensionen perquè mediàticament són empaquetables. Per incitar el debat ens proposa la següent pregunta “La funció de l’intel·lectual és avui adular les masses?”.

 

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius