#trinxat - 19-3-2015 #trinxat, presa 66 amb Lola López
1439
post-template-default,single,single-post,postid-1439,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-3-2015 #trinxat, presa 66 amb Lola López

Lola López

El proper 19 de març tenim el capítol S5E19 del #trinxat en la versió reusenca amb Lola López, antropòloga, directora del Centre d’Estudis Africans de Barcelona i experta en Interculturalitat.

Na Lola López és llicenciada en Antropologia per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Societats africanes i Desenvolupament per la Universitat Pompeu Fabra. És investigadora del Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEA), Investigadora del Grup de Recerca Consolidat “Multiculturalisme i gènere” en el Departament d’Història Contemporània, Universitat de Barcelona.

També és membre de la Mesa para la Diversitat en l’Audiovisual del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i Coordinadora de Projectes de l’Associació socio-cultural “Minhaj ul Quran”.

Les línies de recerca en les que ha participat són “Economia popular urbana a l’Àfrica Occidental, la dona africana en aquesta economia”; “Imatge d’Àfrica i dels africans i africanes”; “Construcció de la diversitat en el nostre imaginari, construcció del “nosaltres” i del “altres””; “Estereotips, rumors i prejudicis sobre la diversitat cultural” i “Inserció social dels joves d’origen pakistanès a Barcelona”.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius