#trinxat - 19-5-16 #trinxat presa 96, amb Lluís Miquel Hurtado
1957
post-template-default,single,single-post,postid-1957,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

19-5-16 #trinxat presa 96, amb Lluís Miquel Hurtado

Lluís Miquel Hurtado (La Canonja, 1986) va arribar a Turquia passant per Madrid. Després de començar des de ben jove en mitjans del Camp de Tarragona, el Lluís Miquel va iniciar els estudis de periodisme a la Universitat Rovira i Virgili on s’hi va estar 3 anys i va tenir el seu primer contacte amb el que són les seves eines de treball: l’escriptura i les càmeres. Posteriorment, se’n va anar a Madrid ha acabar la carrera de Periodisme.

El Lluís Miquel va arribar a Istanbul l’any 2012 per fer de periodista freelance i des de llavors ha estat treballant i treballa com a col·laborador per a molts mitjans diferents: El Mundo, Eldiario.es, Deutsche Welle, m’sur, RAC 1, diari Ara, Hisptan TV… Al seu bloc, recull la major part de les seves col·laboracions.

La seva feina com a corresponsal a Síria i Turquia, i a altres països de l’Orient mitjà, es caracteritza per la seva proximitat als fets, per la profunditat i la claredat de les seves cròniques i el seu compromís amb els valors democràtics i de la llibertat. Entre molts altres projectes, actualment està implicat en el projecte 5W conjuntament amb altres periodistes, aixecat mitjançant una campanya de crowdfunding i amb el que intenten explicar històries del món a fons i amb multiformat.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius