#trinxat - 20-2-20 #trinxat a Reus presa 193, amb Genís Roca
5177
post-template-default,single,single-post,postid-5177,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

20-2-20 #trinxat a Reus presa 193, amb Genís Roca

Genís Roca, nascut a Girona al 1966.  Llicenciat en Història per la UAB, especialitat Arqueologia, i MBA per ESADE.

En Genís és soci director de RocaSalvatella, empresa de consultoria estratègica sobre els usos que les empreses i les institucions fan i poden fer de les xarxes.

Ha format part de diferents consells d’administració i ha estat gerent i vicepresident de la Xarxa Virtual de Consum, una cooperativa virtual de consum amb més de 30.000 socis. Ha estat gerent de les iniciatives a Internet de la UOC i director general de Infonomia.

Genís Roca és un reconegut expert a nivell internacional sobre com la transformació digital modifica la societat i els diferents entorns on aquesta es mou i sobretot com a especialista en estratègia digital, anàlisi de l’entorn .

Al 2011 deiem que amb en Genís parlariem del fet digital, que redissenya processos i serveis i permet l’entrada a nous models de negoci i noves oportunitats. Al 2011 avançava que la veritable revolució estava per venir: internet de les coses, geolocalització, mobilitat…”.

Què dirà al 2020?

 

foto de Alberto Gamazo

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius