#trinxat - 20-4-2017 #trinxat presa 116, amb Maria Redondo
2990
post-template-default,single,single-post,postid-2990,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

20-4-2017 #trinxat presa 116, amb Maria Redondo

La Maria Redondo és una professional amb àmplia experiència en formació en lideratge, desenvolupament professional i adquisició d´habilitats orientada al detall.  Durant els darrers 15 anys ha treballat en màrqueting, vendes i servei al client, així com en formació enfocada a recursos humans i desenvolupament de l’empleabilitat. Desde 2008, ha centrat la seva tasca professional en la consultoria i en la formació en tots els aspectes que envolten els mitjans socials i les xarxes socials corporatives.

Al març de 2013 va publicar el llibre Como preparar un Plan de Social Media Marketing juntament amb en Pedro Rojas.

La Maria també té una àmplia experiència docent, professora de diversos màsters i postgraus a Inesdi Digital Business School, ESADE, EAE Business School i directora del Postgrau de Social Media Marketing al Tecnocampus de Mataró-UPF.

Ha col·laborat en la campanya de Hillary for America: Hillary 2016, a la seu central de Brooklyn i Miami, a la secció de Social Media. També ha desenvolupat el Pla Estratègic Digital per a la campanya de Loretta Sanchez for Senate 2016 a Los Ángeles.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius