#trinxat - 20-9-18 #trinxat presa 156 a Reus amb Eduard Vallory
4131
post-template-default,single,single-post,postid-4131,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

20-9-18 #trinxat presa 156 a Reus amb Eduard Vallory

Eduard Vallory va néixer a Barcelona el 1971. Analista social i gestor del canvi. Doctor en Ciències Polítiques i Socials (UPF), màster en Ciències Socials (University of Chicago), llicenciat en Filosofia (UB) i en Periodisme (UPF) i diplomat en Alta Direcció d’Empreses (IESE). És analista social i expert en gestió del canvi, centrat en la millora de l’educació. Actualment és president del Centre UNESCO de Catalunya i membre del Patronat del Barcelona Institute of Science and Technology i patró de l’Institut d’Humanitats de Barcelona. Va ser Visiting Scholar de la New York University després d’haver dirigit la Barcelona Graduate School of Economics. Va ser Research Fellow de la University of Cambridge fent una recerca sobre l’educació en la ciutadania global i el cas de l’escoltisme mundial, publicada en català per Proa (2010) i en anglès per Palgrave MacMillan (2012). Va ser cap del Gabinet del Conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat amb el conseller Mas-Colell. Antic responsable de l’escoltisme català, ha publicat Educar en la política: Dotze raons per a la participació en la vida pública – Edt. Pòrtica i World Scouting: Educating for Global Citizenship – Palgrave MacMillan. Ha estat columnista dels diaris Avui i Expansión.

Actualment impulsa un programa universitari per a la millora del desenvolupament professional dels mestres per encàrrec de la Generalitat i dirigeix Escola Nova 21, una aliança per un sistema educatiu avançat.

Per conèixer millor les seves idees podeu entrar al seu blog o a Twitter: @evallory

El proper trinxat reusenc es farà el proper dijous 20 de setembre al restaurant Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius