#trinxat - 21-1-21 #trinxatacasa a Reus presa 196, amb Jose Antonio Donaire
5338
post-template-default,single,single-post,postid-5338,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21-1-21 #trinxatacasa a Reus presa 196, amb Jose Antonio Donaire

José Antonio Donaire Benito és Doctorat en geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i viu a Sant Feliu de Guíxols. Especialista en estudis sobre ordenació i planificació d’espais turístics, ha fet recerques a les Universitats de Tunis, Edmonton i Mont-real. Ha estat director de l’INSETUR (Institut Superior d’Estudis Turístics) de 1998 a 2001 i professor de geografia humana a l’Escola de Turisme de la Universitat de Girona. Actualment és vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors de la Universitat de Girona.

Va ser diputat al Parlament de Catalunya i regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols encarregat de les àrees d’Urbanisme i de Promoció Econòmica.

 

Blocaire des de l’abril de 2005 (http://don-aire.blogspot.com/) . Va ser un dels diputats de referència durant l’esclat del Parlament 2.0 a la cambra catalana. Té presència molt activa a les xarxes socials, de les quals n’és un referent des de fa una bona colla d’anys.

 

Ha publicat “Itineraris turístics a la ciutat de Girona: els recorreguts del barri vell” amb Núria Galí Espelt, Girona : Universitat de Girona, Institut del Patrimoni Cultural, 2006.

“El turismo a los ojos del postmodernismo: una lectura desde la dialéctica socioespacial: la Costa Brava, Tunicia y los malls”, Universitat Autònoma de Barcelona, 1997.

 

Us deixem també uns quants dels seus articles publicats al diari ARA https://www.ara.cat/firmes/jose_antonio_donaire/

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius