#trinxat - 21-3-19 #trinxat presa 179 a Barcelona, amb Jose Segurado
4699
post-template-default,single,single-post,postid-4699,single-format-image,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21-3-19 #trinxat presa 179 a Barcelona, amb Jose Segurado

En Jose Segurado té un àngel. Quan li van diagnosticar esclerosis múltiple el seu món li va caure a sobre però va sobreposar-se, va començar a canviar la seva vida a tot nivell, professionalment, dietèticament, va canviar el ritme de vida i va llegir i investigar molt. Tot aquest esforç li va portar una recompensa i és que havia deixat de tenir símptomes i en la següent ressonància magnètica aquelles lesions que li havien detectat al cervell no havien evolucionat. En José és un dels pocs casos que ha superat una malaltia com l’esclerosis i vindrà al #trinxat a parlar-nos-en.

Ha escrit el llibre “ELIJO VIDA, Cómo me recuperé de Esclerosis Múltiple tomando las riendas de mi vida”.

En Jose s’ha convertit ara en Health coach i amb ell parlarem sobre les malalties, sobre l’estil de vida de la societat, sobre el que ens posa malalts i el que no; sobre com cuidar el cos i especialment el sistema nerviós, en definitiva parlarem sobre la vida.

Recordeu que el #trinxat és un espai obert de reflexió per a ments inquietes i que si us ve de gust, us hi podeu apuntar.

Ens veurem al restaurant la Camarga el proper 21 de març a les 21:00.

Pots inscriure’t a aquest enllaç.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius