#trinxat - 21-4-16 #trinxat presa 93, amb Jordi Jubany
1908
post-template-default,single,single-post,postid-1908,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21-4-16 #trinxat presa 93, amb Jordi Jubany

Jordi Jubany i Vila, mestre, antropòleg i assessor en educació digital.
Interessat en com es pot millorar la comunicació i en la importància que tenen la imatge i els audiovisuals en l’ús dels diferents llenguatges. Podem entendre l’Educació 2.0 com a una nova forma de pensar i fer propi de la nova societat, que ajuda identificar-nos, a relacionar-nos, a compartir idees, sentiments i experiències. Així des de les aules podem ajudar a millorar la Societat que plegats estem construint. És autor dels llibres Connectat per Aprendre (Rosa Sensat/UOC, 2012) i La Família en Digital (Eumo Editorial, 2016).
#LaFamíliaenDigital en Jordi ens proposa una xerrada sobre com hem canviat els últims 20 anys on les anomenades noves tecnologies s’han incorporat a pràcticament tots els àmbits socials. Com incorporem la cultura digital? Quins avantatges i inconvenients ens suposen? Com podem garantir que tothom sigui digitalment competent?
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius