#trinxat - 21-9-2017 #trinxat presa 123, amb Roser Amills
3188
post-template-default,single,single-post,postid-3188,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21-9-2017 #trinxat presa 123, amb Roser Amills

Roser Amills - Foto El Periodico

Na Roser Amills i Bibiloni neix a l’Algaida, Mallorca, i és una escriptora i periodista mallorquina. Amb 17 anys es trasllada a viure a Barcelona, on resideix actualment.
Va iniciar filologia hispànica a la UAB per continuar amb filologia romànica a la Universitat de Barcelona.
Ha publicat poesia, assaig i novel·la i la seva obra s’ha traduït al castellà, al portuguès o al rus, entre d’altres. La seva darrera obra és La Bachillera, del 2016.
Amb vint anys rep el Premio de Poesía de la Universidad Politécnica de Madrid pel seu primer llibre, Uno solo por favor i el primer Premi dels Jocs Florals de Narrativa de la Universitat de Barcelona el 1997. Va guanyar consecutivament el Premi La Llança de Sant Jordi d’Òmnium Cultural en 2011 i 2012, i va rebre el Micrófono de plata de Informadores 2014 de la Asociación Profesional Española de Informadores de Prensa, Radio, Televisión e Internet (APEI-PRTVI) per la seva tasca periodística on-line.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius