#trinxat - 16-11-2017 #trinxat presa 131 amb Josep Maria Castaño
3202
post-template-default,single,single-post,postid-3202,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

16-11-2017 #trinxat presa 131 amb Josep Maria Castaño

És gironí, però als 20 anys va començar la seva carrera com a docent a Ripoll, a les Carmelites (ara Vedrunes). Hi va estar 8  anys i després per oposició va entrar a l’escola pública, on porta uns 29 anys. Ha treballat en diverses escoles i ara és a Ribes de Freser.
Té formació d’especialista en ciències i matemàtiques del que era l’EGB. Molts anys en el que era 7è i 8è. Posteriorment va fer un postgrau d’ educació física que complementa la seva formació bàsica.
Ha estat formador més de 10 anys en noves tecnologies. Va començar dins el Programa d’Informàtica educativa anomenat PIE i després ja dins del Pla de Zona.  En conjunt ha fet uns 100 cursos de formació entre assistent i formador.
Té molta experiència en  equips directius, més de 20 anys, primer de cap d’estudis i després de director.
Fruit dels sentiments del moment, quan va saber que un exalumne seu havia atemptat a Cambrils, va escriure un text que ha esdevingut viral i que realment no tenia cap pretensió que  no fos dir-se a mi mateix que el 12 de setembre tindria les mateixes ganes i la mateixa esperança en fer bé la seva feina d’aconseguir una bona cohesió social. El resultat va ser un impacte mediàtic que va provocar que fos requerit a intervenir en diversos mitjans. Al #trinxat compartirà amb nosaltres les seves reflexions.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius