#trinxat - 21-9-2017 #trinxat presa 125, amb Anna Tarrés
3192
post-template-default,single,single-post,postid-3192,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21-9-2017 #trinxat presa 125, amb Anna Tarrés

Anna Tarrés

L’Anna és entrenadora de natació sincronitzada del Club Natació Kallipolis, i va ser la màxima responsable de la selecció espanyola de natació sincronitzada des de 1994 fins al 2012, una època on la natació sincronitzada va fer un salt espectacular, i on els seus èxits col·lectius van posar aquest esport en un lloc de referència.
L’Anna va començar a practicar aquesta disciplina al Club Kallipolis l’any 1979 i sis mesos després va disputar el Campionat d’Espanya. Aviat es va convertir en tota una referència en la “sincro”. Va participar en els Jocs Olímpics de Los Angeles 1984 i al campionat mundial de 1986 i, el 1988, es va retirar, disposada a popularitzar la natació sincronitzada.

El 1994, va entrar a col·laborar amb la selecció espanyola i, el 1997 va ser nomenada seleccionadora. Des de llavors, ha conquerit 13 medalles en Europeus i d’altres tantes en Campionats del Món i ha situat a Espanya entre les potències mundials. El 2008 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Posteriorment ha desenvolupat la seva activitat com a entrenadora a d’altres països com Ucraïna, amb qui va estar als Jocs de Rio, o a la Xina, on ha aconseguit que un duo de germanes bessones, que ja s’havien retirat i que són mares, aconseguissin als 33 anys, la medalla de plata al mundial.

L’Anna Tarrés és sinònim de talent i d’èxit, i per descomptat que té vivències, anècdotes i, sobre tot una manera d’entendre l’esport i l’esport femení especialment, que la fan una convidada més que interessant per començar el nou curs del #trinxat reusenc.

La convocatòria és a 2/4 de 9 al Restaurant Color d’olor de poma
C/Santa Anna, 24 Reus.
El preu és de 23’-€.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius