#trinxat - 22-1-2015 #trinxat, presa 60 amb Josep M. Martorell
1251
post-template-default,single,single-post,postid-1251,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

22-1-2015 #trinxat, presa 60 amb Josep M. Martorell

Pep Martorell

Martorell_2

El proper 22 de gener tenim el capítol S5E13 del #trinxat en la versió reusenca amb Josep Maria Martorell (Reus, 1975).

En Josep Maria va deixar Reus per anar a estudiar Ciències Físiques a la UB. Des del moment que va entrar en contacte amb la universitat ja no s’ha desvinculat mai del món acadèmic, primer obtenint el doctorat en Enginyeria Informàtica simultanejant-ho amb la docència en diverses universitats.

En l’àmbit empresarial, participa en alguns projectes d’start-up tecnològiques a les que aporta la seva experiència per acompanyar-les a fer-se grans en un món global.

En Josep Maria és el Director General de Recerca de la Generalitat, “ajudant a bastir una política científica que, malgrat els difícils moments econòmics, consolidi el bon sistema de recerca que tenim com a país”.

Amb en Josep Maria parlarem de com l’organització de la recerca a Catalunya es comparable als països més avançats del món i com cal desenvolupar oportunitats perquè els millors investigadors del món vinguin a casa nostra.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius