#trinxat - 23-5-19 #trinxat a Barcelona presa 188, amb Rosa Casafont
4923
post-template-default,single,single-post,postid-4923,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

23-5-19 #trinxat a Barcelona presa 188, amb Rosa Casafont

Descobrirem l’Art de transformar la ment amb la Dra Rosa Casafont

La Rosa Casafont va néixer un mes d’agost a Berga -déu de ser per això que li agrada tant el sol- Va créixer junt amb la seva germana petita al costat dels seus pares, el Lluís i la Isabel, i com ella expressa, els millors pares del món, i va compartir espaïs de vida també, amb els seus avis materns i paterns.

Se sent Berguedana i Patumaire i va viure a la ciutat de Berga fins als 17 anys, que va “baixar” a estudiar a Barcelona. Des dels 10 anys, la Rosa ja sabia que volia ser metge quan es fes gran. A aquesta edat també, va començar a estudiar música amb la seva gran mestra la Sra. Montserrat Peraire, i va decidir triar com a instrument l’acordió, per mantenir el vincle i el record del seu avi matern que el tocava a l’exili, a París.
Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va fer posteriorment un Mestratge Universitari en Neurociències a la Universitat de Barcelona i un de Salut Laboral també a la U B. Té estudis superiors de música en el Conservatori de Música de Barcelona i estudis de direcció PPD a l’escola Superior d’administració d’Empreses, ESADE.

D’ençà que es va Llicenciar va exercir la medicina assistencial, tant en l’àmbit hospitalari com ambulatori i posteriorment i després de la seva formació en Neurociències, va crear un Mètode, el “Mètode Thabit” per treballar la Gestió cognitiva-emocional i el mapa de comportament. Aquest Mètode ha estat des de les hores el seu marc professional, tant en la vessant assistencial, com en la docència.
Des de fa més de 15 anys és formadora i conferenciant en l’àmbit sanitari i posteriorment va ampliar aquesta tasca al món educatiu, tant en l’àmbit Universitari com en centres escolars i socials públics i privats. Forma part de l’equip docent de diferents Màsters i Postgraus Universitaris a Catalunya i a l’Estat Espanyol (Màster Universitari oficial en Neurorehabilitació de la UAB (Institut Guttmann); del Postgrau de Neuroeducació de la UB; del Postgrau de Mentoriai coaching educatiu de la UB, del Curso de especialización en Educación Emocional de la Universidad de Santiago de Compostela, del Postgrau d’Educació Emocional i Benestar de la U.B.) i del Màster d’Ecologia Emocional de la Fundació Àmbit a Barcelona.
És autora dels llibres: Viatge al teu cervell. L’art de transformar la teva ment i de Viatge al teu cervell emocional. Una immersió al món de les emocions, ambdós editats per Ediciones B, Grupo Random  House;  coautora  de  Gimnasia emocional y Coaching sota la coordinació de Rafael Bisquerra i coautora de Educarnos para educar. Neuroaprendizaje  para transformar la educación. Editat per Paidós educació del Grupo Planeta.

Com a professional de la salut i compromesa amb l’educació diu tenir la sort d’exercir la seva vocació, la medicina, i alhora la seva passió, les Neurociències.
El seu exercici professional implica portar als diferents àmbits d’activitat la Neurociència aplicada.

 

Us esperem doncs al #trinxat del 23 de maig a les 21:00 al restaurant  La Camarga de Barcelona.

Pots inscriure’t a aquest enllaç

 

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius