#trinxat - 25-4-19 #trinxat a Reus presa 183, amb Francesc Xavier Grau
4823
post-template-default,single,single-post,postid-4823,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

25-4-19 #trinxat a Reus presa 183, amb Francesc Xavier Grau

Francesc Xavier Grau va nèixer a Lleida l’any 1958, va fer el batxillerat a Reus i es va doctorar en Ciències Químiques. Va ser nomenat rector  de la Universitat Rovira i Virgili l’any 2006, responsabilitat que va exercir fins l’any 2014. Abans havia estat, entre altres càrrecs acadèmics. vicerector d’Ordenació Acadèmica i de Recerca, d’Ordenació Acadèmica i Professorat, i d’Infrastructures i Noves Tecnologies, així com director del Departament d’Enginyeria Mecànic. És autor o coautor de més de 80 publicacions en llibres i revistes científiques, i ha estat l’investigador principal de 18 projectes i ajuts a la recerca finançats en convocatòria pública. Com a professor, ha impartit cursos relacionats sobretot amb fenòmens de transport, mecànica de fluids, dispersió de contaminants, modelització i simulació de processos industrials.

En els darrers temps ha promogut la iniciativa Catalunya Sud – Regió del Coneixement.

Des del mes de juliol de 2018 és el Secretari General d’Universitats i Recerca, que depèn del Departament d’Empresa i Coneixement.

No hi ha dubte que els temes que podem parlar amb l’exrector Grau i actual Secretari d’Universitats tendeixen a l’infinit, des del futur de la pròpia Universitat, als canvis que s’espera de la mateixa, al paper que ha de jugar a la societat, a com s’ha de finançar o mirant més cap a casa nostra, què és exactament això de la Regió del Coneixement o quin futur li veu el nostre ponent al Camp de Tarragona.

Us esperem doncs al #trinxat del mes d’abril

Dijous 25 d’abril 20:30

Centre d’Art Cal Massó

Inscripcions: trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius