#trinxat - 25-4-19 #trinxat presa 185 a Girona, amb Cristina Sánchez Miret
4835
post-template-default,single,single-post,postid-4835,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

25-4-19 #trinxat presa 185 a Girona, amb Cristina Sánchez Miret

Cristina Sánchez Miret és doctora en Sociologia i professora titular de sociologia  de la Universitat de Girona (UdG), al departament d’Empresa. Com a investigadora, s’ha especialitzat en la desigualtat social relacionada amb el gènere, l’edat i la classe social i, també, ha fet recerca sobre la democràcia directa i la participació ciutadana. Ha publicat diverses obres a l’entorn d’aquests àmbits.

La nostra ponent ha estat directora de l’Enquesta Panel de Desigualats Socials (PaD) de Catalunya, de la Fundació Jaume Bofill. Ha estat membre del Consell Assessor del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i del CANSS (Comitè d’ Avaluació de Necessitats Socials. Comitè d’ Experts i Expertes. Conselleria d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya).

Actualment, Cristina Sánchez Miret és membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya. També col·labora de manera habitual en mitjans de comunicació com La Vanguardia, 8 al Dia  amb Josep Cuní, de 8TV i La Tribu, de Catalunya Ràdio.

#trinxat amb Cristina Sánchez Miret
25 d’abril de 2019
A les 21:00 h
Restaurant Siloc, Quart – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius