#trinxat - 26-7-2012 #trinxatdeluxe, presa 18 (i final)
38
post-template-default,single,single-post,postid-38,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

26-7-2012 #trinxatdeluxe, presa 18 (i final)

2 anys, 16 convidats, quasi 160 assistents… la “cosa” aquesta que un cop inventàrem i que vàrem anomenar #trinxat evoluciona i es consolida gràcies a vosaltres. Amb les vostres intervencions hem aprés coses que no sabíem… i hem desaprès coses que teníem claríssimes.

Moltes gràcies.

Per acomiadar aquest segon any de  #trinxat , i com ja vàrem fer el primer any, ens volem trobar en una trobada oberta als vora 160 #trinxetaires que heu participat. És un acte social per posar cara a assistents a altres #trinxats, per compartir entre els ponents i els participants i per fer un sopar informal tots plegats.

Hem parlat amb el Mas Rosselló de Tarragona, un restaurant prop del mar, amb una terrassa i un chill-out espectacular. Ens ha preparat pel dijous 26 de juliol un menú al voltant de 40€ que inclou el sopar a la terrassa i les begudes…  l’#offtrinxat també el podrem fer allí, però no està inclòs ;-P .

En resum, estaríem encantats de tornar a sopar plegats el proper 26 de juliol i vine amb qui vulguis i així ens coneixem tots.

T’agrairem confirmis la teva assistència a xmenduina@gmail.com i et donarem més instruccions.

Sobre l'autor

Deixa una resposta