#trinxat - 27-9-18 #trinxat presa 157 a Barcelona amb Josep Costa
4200
post-template-default,single,single-post,postid-4200,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

27-9-18 #trinxat presa 157 a Barcelona amb Josep Costa

Josep Costa i Rosselló, nascut a Eivissa i resident a Barcelona, és llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques per la UPF.

Als anys 90 participa a la fundació Bloc d’Estudiants Independentistes de la Facultat de Dret de la UPF i sempre ha estat vinculat i ha participat de projectes socials i polítics.

Ha estat professor associat i investigador en l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, a més de col·laborar amb universitats internacionals com Stanford als EUA o la Queen’s Univerity de Canadà. Està ultimant la seva tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals i ha publicat regularment articles acadèmics, i d’opinió i difusió en mitjans de comunicació.

Ha exercit com a advocat durant catorze anys i ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació. És autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals. L’any 2017 publica el seu darrer llibre O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l’independentisme.

Actualment és diputat de la XII legislatura i el mes de gener d’enguany va ser escollit com a vicepresident primer del Parlament de Catalunya.

Carol Huesa
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius