#trinxat - 28-2-19 #trinxat presa 177 a Barcelona, amb Tatxo Benet
4620
post-template-default,single,single-post,postid-4620,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

28-2-19 #trinxat presa 177 a Barcelona, amb Tatxo Benet

En Tatxo Benet, periodista, soci del Grup Mediapro, va iniciar la seva carrera professional l’any 1975 al Diario de Lérida i fou corresponsal a partir de l’any 1977 d’El País i d’El Periódico de Catalunya, mitjà del qual va ocupar posteriorment el càrrec de Cap d’Informació Local i de Societat.

L’any 1983 es va incorporar a TV3, Televisió de Catalunya, com a Cap d’Assignacions de la redacció d’Informatius, sent nomenat quatre anys després Director d’Esports, càrrec que va simultaniejar amb el de responsable d’esports a la FORTA.

Va ser responsable de la participació de TV3 a RTO, empresa responsable de producció televisiva dels Jocs Olímpics de Barcelona, i va dirigir el Canal Olímpic, guanyador del Premi Ondas l’any 1992.

L’any 1997 fou el primer Director General d’Audiovisual Sport, empresa dedicada a la gestió de drets audiovisuals de clubs de futbol.

Recentment ha estat reconegut, junt amb Jaume Roures, per Òmnium Cultural amb el premi Muriel Casals de Comunicació 2018 per “la qualitat periodística dels seus projectes empresarials i per la seva voluntat d’aprofundiment democràtic”.

Col·leccionista d’art, entre les seves iniciatives actuals es troba l’impuls d’una col·lecció d’art contemporani censurat, per la qual espera tenir aviat una seu estable d’exposició al públic.

Amb en Tatxo Benet parlarem de la seva trajectòria, dels mitjans de comunicació i del paper que exerceixen en la situació política actual, de censura, de llibertat d’expressió i, com sempre al #trinxat, de tot allò a què ens dugui la conversa.

Ens veurem el dijous 28 de febrer a les 21.00 al restaurant La Camarga de Barcelona.

Pots inscriure’t a aquest enllaç

Mireia Macià
Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius