#trinxat - 28-3-19 #trinxat presa 180 a Reus, amb Albert Cortina
4739
post-template-default,single,single-post,postid-4739,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

28-3-19 #trinxat presa 180 a Reus, amb Albert Cortina

Albert Cortina Ramos és advocat i urbanista. És Director de l’Estudi DTUM (acrònim de Dret, Territori, Urbanisme i Medi Ambient). És professor i investigador a l’UAB i a la UPC en ètica aplicada a l’urbanisme i a l’ordenació del territori. També és consultor en habitat urbà, intel·ligència ambiental, ecologia integral i intervenció en el paisatge.

Impulsor de COSMOVISIÓ, un espai per a la gestió integrada d’idees, valors i projectes. Analitza des de fa alguns anys les implicacions ètiques, socials, polítiques, legals, educatives, culturals i espirituals del transhumanisme, de les biotecnologies exponencials i de la transformació digital. Fomenta un humanisme avançat i una antropologia adequada per a la preservació de la condició humana a partir d’aquelles tecnologies que estiguin al servei de les persones i de la conservació de la biosfera i no a l’inrevés.

És coautor i coordinador de la trilogia de llibres “¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano”, “Humanidad infinita. Desafios éticos de las tecnologías emergentes” i “Singulares. Ética de las tecnologías emergentes en personas con diversidad funcional”. També és autor del llibre “Humanismo Avanzado para una sociedad biotecnológica”.

Davant de la ideologia del transhumanisme basada en l’utopia d’alliberar-nos de la condició natural humana i de construir una societat posthumana, basada en la superintel·ligència, la superlongevitat i el superbenestar com a resultat de l’adveniment de la singularitat tecnològica i del millorament humà, emergeix amb força el paradigme de l’humanisme avançat alineat amb el compromís de conservar la biosfera i de preservar la condició humana de les persones per tal de ser +HUMANS.

El proper #trinxat reusenc es farà el dijous 28 de març a les 20.30h al AL CENTRE D’ART CAL MASSÓ  al Carrer de Pròsper de Bofarull, 7, 43202 Reus.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius