#trinxat - 29-6-18 #trinxat presa 154 a Girona, amb Antoni Bassas
4119
post-template-default,single,single-post,postid-4119,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

29-6-18 #trinxat presa 154 a Girona, amb Antoni Bassas

#trinxat amb Antoni Bassas

29 de juny de 2018
A les 21:00 h
Restaurant Siloc, Girona – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

Antoni Bassas i Onieva (Barcelona, 9 de novembre de 1961) és periodista i guionista de ràdio i televisió català, actual membre l’equip directiu del diari Ara.

Va néixer el 9 de novembre del 1961 al barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona. Va començar a treballar a la ràdio amb setze anys, a l’emissora Ràdio Joventut. Posteriorment es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Bassas ha tingut grans èxits d’audiència i premis importants, com el Premi Ondas. L’any 2009 s’incorporà a Televisió de Catalunya com a corresponsal als Estats Units i des del 2013 forma part de la direcció del diari Ara.

Bassas va implicar-se amb el diari Ara des del seu naixement com a articulista i accionista. Després de la seva etapa com a corresponsal de TVC a Washington DC, a l’estiu de 2013, va incorporar-se a l’equip directiu del diari.

Una de les seves experiències professionals més recordades és la presentació, durant 14 anys, del programa estrella de Catalunya Ràdio, El matí de Catalunya Ràdio. El periodista ha publicat aquest any el llibre Bon dia, són les vuit! (Destino, 2018) on repassa aquesta etapa darrere el micròfon. El llibre ha rebut el Premi Josep Pla de Novel·la 2018.

Fotografia: Arxiu particular de l’autor

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius