#trinxat - 3-11-16 #trinxat presa 102, amb Jaume Roures
2734
post-template-default,single,single-post,postid-2734,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

3-11-16 #trinxat presa 102, amb Jaume Roures

En Jaume Roures és nascut a Barcelona, el 1950.

Va participar en la creació i desenvolupament de Televisió de Catalunya (TV3), on va ser responsable durant vuit anys del departament de Notícies i d’Esports.

Va exercir com a responsable d’Operacions Especials de FORTA (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques).

Va ser Cap del Departament de Televisió a Dorna (empresa organitzadora del Campionat del Món de Motociclisme).

Soci fundador de MEDIAPRO, des de 1994.

El grup MEDIAPRO està present en els sectors de la producció de continguts audiovisuals, la gestió de drets esportius i cinematogràfics, els serveis de consultoria relacionats amb la televisió i l’esport, la creació, disseny i producció de canals temàtics de diversos formats i gèneres per la televisió, la producció cinematogràfica i de continguts interactius, així com en els serveis de postproducció. L’enginyeria tècnica en l’àmbit broadcast, els serveis de transmissions, i els serveis de màrqueting, comunicació i comercialització publicitària, així com la producció i distribució d’espectacles també formen part de les activitats del grup.

Sobre l'autor

Calvo (calb en català normatiu), irreverent i simple. CEO i co-founder d’ e-urek, engaged media strategies vaig aterrar al món de la tecnologia dissenyant els primers interactius en format CD-Rom per a Windows 3.11 i des d’aleshores, si puc em mantinc ben lluny de Windows. He perdut el cabell com a director d’art i director creatiu en diferents agències de publicitat fins a la fundació d’e-urek el 2010. Participo al #trinxat perquè considero que el més important és participar i poder-ho explicar fent una cervesa.

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius